94 дни вече продължават антиправителствените протестите. Недоволни от управлението на

...
94 дни вече продължават антиправителствените протестите. Недоволни от управлението на
Коментари Харесай

Ден 94: Протестиращите остават непреклонни

94 дни към този момент не престават антиправителствените митингите. Недоволни от ръководството на страната ни жители остават непреклонни за главните си претенции - оставка на премиера Бойко Борисов, цялото държавно управление и основния прокурор Иван Гешев. Започва подготовката за ”Велико национално въстание -V ”, което се привиква в 100-тия ден на митингите, който ще пада в петък идната седмица.
На фонтана пред Президентството още веднъж се събират хора в ден 94-ти на неодобрение от ръководството на страната.

" Заедно предизвикахме сериозен интернационален отзив за корупцията и беззаконието в България. Няма да спрем ", пишат от " Отровното трио " в страницата си във Facebook.

Исканията оповестени от тях включват още отдалечено и машинно гласоподаване, предварителни избори, привикване на Велико национално заседание за промени в Конституцията.

Хронологията на днешните събития следим онлайн.

20:00

Обстановката все още е спокойна. Хората последователно се събират.

ФрогНюз напомня, че голямото гражданско неодобрение избухна откакто прокуратурата нахлу в постройката на Президентството, с цел да арестува чиновници от администрацията. Безпрецедентния ход бе избран като тъпчене на Конституцията и посегателство върху суверенитета на страната. Всичко това се случи и на фона на акцията на Христо Иванов в парк “Росенец”, който направи несполучлив опит да дебаркира на българския бряг покрай лятната резиденция на Ахмед Доган.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР