92-годишна американка застреля сина си, защото искал да я прати

...
92-годишна американка застреля сина си, защото искал да я прати
Коментари Харесай

92-годишна американка застреля сина си, за да не я прати в старчески дом

92-годишна американка простреля сина си, тъй като желал да я прати в старешки дом. 

На Анна Мае Блесинг е повдигнато обвиняване за убийството. 

" Ти лиши живота ми, по тази причина аз лишавам твоя ", споделила старата жена, когато била изведена от вкъщи си в Аризона, в който живеела със 72-годишния си наследник и приятелката му. 

Жената споделила на полицията, че считала след убийството да се самоубие. 

Убийството станало на 2 юли. Синът на Анна упорствал тя да отиде в старешки дом, тъй като е станало доста мъчно да се живее с нея. 

Жената скрила два револвера в джобовете на халата си, преди да отиде в спалнята на сина си, изясняват от полицията, представени от Би Би Си. 

По време на последвалия спор тя извадила един от револверите, платен през 70-те години на предишния век, и застреляла сина си. 

След това дамата насочила револвера към 57-годишната му другарка, която съумяла да вземе револвера и го хвърлила в ъгъла на стаята. 

Тогава 92-годишната Анна извадила втория револвер и пробвала да простреля с него по-младата жена, само че тя съумяла да го изблъска от ръцете на Блесинг, избягала и се обадила в полицията.

Полицаите разкрили Анна в стаята ѝ, а тя им споделила, че " би трябвало да я приспят " за осъщественото от нея.

Възрастната жена е упрекната в ликвидиране, нахлуване и похищение, като избраната от органите на реда гаранция за излизане от ареста е 500 000 $.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР