89-годишната София Лорен се възстановява след операция на таза. Италианската

...
89-годишната София Лорен се възстановява след операция на таза. Италианската
Коментари Харесай

София Лорен претърпя операция след падане в дома си в Женева

89-годишната София Лорен се възвръща след интервенция на таза. Италианската актриса постъпи в болница поради строшаване след рухване в дома си в Женева.

София Лорен е оперирана сполучливо и ще бъде под наблюдаване за къс интервал от време, се споделя в известие, оповестено във Facebook от веригата заведения за хранене, благосъстоятелност на актрисата. За благополучие всичко мина по най-хубавия метод и тя скоро ще бъде измежду нас, се споделя още в известието.

Легендата на италианското кино отпразнува 89-ия си рожден ден на 20 септември. София Лорен се е снимала в 90 кино лентата и е носителка на две награди " Оскар ", както и на отличие от кинофестивала в Кан.

През септември 1951 година младата София среща продуцента Карло Понти, който е 22 години по-възрастен от нея. Той става мъжът на живота ѝ, както и нейният наставник в киното. Сред филмите с нейно присъединяване са " Хляб, обич и… " на Дино Ризи и " Жената от реката " на Марио Солдати от 1955 година

Сред екранните сътрудници на София Лорен в Холивуд са най-големите артисти на епохата като Антъни Куин, Кларк Гейбъл, Марлон Брандо, Кари Грант, Питър Селърс, Джон Уейн, Франк Синатра.

Сексапилът е 50 % това, което притежавате, и 50 % това, което хората мислят, че притежавате, обича да споделя София Лорен.

Последната поява на актрисата в киното е през 2020 година във кино лентата " Животът пред нас " - акомодация на романа на Ромен Гари. Режисьор е синът ѝ Едоардо Понти. Филмът донесе на Лорен премия " Давид на Донатело " за най-хубава актриса.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР