83-годишна жена подписва договор, според който строителните дейности струват 63

...
83-годишна жена подписва договор, според който строителните дейности струват 63
Коментари Харесай

Ремонт на покрив за десетки хиляди или измама?

83-годишна жена подписва контракт, съгласно който строителните действия костват 63 700 лв.. Полицията в Златица ревизира договорката.

Тази история стартира преди няколко седмици с ремонта на една плевня. Собствениците на парцела считат, че са станали жертва на голяма машинация.

Снимка: btvnovinite.bg

Ремонтът на дребната сграда е единствено началото на непланирани строителни действия в тази къща, твърди една от собственичките й. След появяването на първия занаятчия, се постанова намесата на още една бригада.
Обществена поръчка за ремонт на покрив, който към този момент е ремонтиран Казусът е от Петрич
Майсторите настояват, че има теч, на покрива се качват 6 индивида и внезапно се чува тропот, твърди жена, близка на фамилията.

Снимка: btvnovinite.bg

Според друга жена, родственик на собственичката на къщата, споделя, че е удряно с принадлежности и са чупени здрави греди.

Възрастната жена подписва контракт, съгласно който цената на ремонта на покрива е 63 700 лв.. Тя твърди, че е накарана принудително да го подпише.

Снимка: btvnovinite.bg

„ И са я носили на ръце до колата. Закарали са я при нотариус, в легнало положение се е разписала. Просто са се възползвали от здравето на една 83-годишна жена”, твърди нейната близка.

Изпълнителят е компания, записана в Бухово. Там не откриваме шефа й. По телефона той отхвърля среща с екипа ни. А това е първият контракт, подписан от дамата, този за ремонта на плевнята и покрива на кухнята и банята. Извършва го Христо Христов от Златица.

Христов демонстрира копие на документа, който обаче наподобява друг. Казва, че за своя ремонт взима 8000 лв..

Снимка: btvnovinite.bg

83-годишната жена твърди, че до момента в който текат ремонтните действия в къщата, заплаща общо 18 000 лв..

По случая работи към този момент и полицията в Златица
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР