„Здравейте! На 25 май около 20:00 часа с моя съпруг

...
„Здравейте! На 25 май около 20:00 часа с моя съпруг
Коментари Харесай

Пловдивчанка пропищя: Мамят в автобусите! Шофьорите си прибират парите, билети липсват

„Здравейте! На 25 май към 20:00 часа с моя брачен партньор станахме очевидци на следното: Шофьор на рейс от линията 21 в Пловдив отхвърли против парите ни да даде билети при качването, опирайки се на това, че “на идната спирка се качва кондуктор“.

„Помолих да върне парите ни и като се качи кондуктор, да си закупя билет, само че това ми беше отказано. Преди спирката, на която слизаме, пожелах да взема парите си назад още веднъж и по този начин и не получих пояснение за какво не ни бяха дадени билети.

Шофьорът, сюрпризиран от реакцията ми, сподели, изтъквам: “Защо не сподели, като се качвахте?“. Вероятно нямаше въобще да ни качи, в случай че бях споделила, че няма да пътувам без билет. Реакция от цялостен рейс имаше единствено от една жена, останалите останаха съгласни с това състояние и всички бяха нередовни.

Какво се случва, в случай че се качи инспектор? Защо след това мрънкаме, че страната няма доходи за Брутният вътрешен продукт, в случай че затваряме очите си пред такива обстановки? В 20-те минути от пътуването ми над 20 пасажери бяха превозени без билет, само че с пари за водача. Е, няма такава държава“, оповестява plovdiv24.bg.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР