„Управлението страда от два дефицита – на стратегическо мислене и

...
„Управлението страда от два дефицита – на стратегическо мислене и
Коментари Харесай

Доктор по конституционно право разплака Киро и Асен: Незабавна ревизия кабинета „Петков“!

„Управлението страда от два недостига – на стратегическо мислене и на подготвеност. Съмнявам се, че служебното държавно управление ще запълни тези два недостига. Това държавно управление би трябвало да се откаже от метода на предните служебни държавни управления да се включва като дейна страна в предизборната борба“.

Това разяснява пред БНР Борислав Цеков, лекар по право.

И добави, че държавното управление на Кирил Петков е било провалено с оскандалени политики.

„Надявам се служебното държавно управление да успокои тона, само че това не значи беззъбост и да мълчат за безобразията преди тях. Служебното държавно управление дължи да направи разбор и оценка на това, което заварва, проверка, тъй като то дължи такава бистрота на обществото. Замитането ще направи ситуацията в обществото още по-токсична“.

Цеков добави:

„Реалистично е да си даваме сметка, че и този длъжностен кабинет – като състав и структура, е формирано от същите политически кръгове, които имаха решаваща дума при лансирането и съставянето на държавното управление на Кирил Петков и на служебните кабинети на Стефан Янев. Затова не можем да чакаме нещо коренно друго от това, което виждаме през последната година“.

По думите му неуспехите през предходната година да се образува политическа и управническа опция – способена, качествена и устойчива, като скачени съдове е почнала да възвръща политическата легитимност на опозиционните обединения.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР