„Шофирам и слушам по „Хоризонт“ Нинова. Смея се на глас,

...
„Шофирам и слушам по „Хоризонт“ Нинова. Смея се на глас,
Коментари Харесай

Александър Йорданов: БСП ще бори корупцията?! Как да не се смееш: корупцията ще бори себе си!

„Шофирам и чувам по „Хоризонт“ Нинова. Смея се на глас, само че държа крепко кормилото. Защо се дръзвам ли? Защото най-малко 10 пъти бесепарката повтори, че Българска социалистическа партия ще бори корупцията. Как да не се смееш: корупцията ще бори себе си!

А най-големият смях падна, когато шефката на Българска социалистическа партия сподели, че и Демократична България са съгласни с нея. Дупе и гащи. По мярка“.

Това написа във Facebook евродепутатът и някогашен ръководител на Народното събрание Александър Йорданов след днешното изявление на водача на Българска социалистическа партия и вицепремиер в оставка Корнелия Нинова, чиято партия получи от президента Радев третия изследователски мандат за сформиране на държавно управление.

Той е безапелационен обаче, че нов кабинет няма да бъде формиран и преброи дните до идващите избори.

„На 29 юни, т.г. съм написал във Facebook, че до предварителните парламентарни избори остават 88 дни. Сега преброявам дали ще се окажа прав или съм подранил със седмица. Но е реалност, че прогнозата съм я направил още когато калпавото държавно управление на Петков хранеше очаквания, че ще ръководи дълго.

Допълнил съм тогава, че дните до изборите ще минат неусетно… Предвидил съм още, че Ковидът и брат му, ще ни ударят още веднъж и няма да усетим по какъв начин ще пристигна изборният ден. Предвидил съм също по този начин, че калпавите съдружни сътрудници ще ни задържат вниманието с нови политциркови осъществявания. И те в действителност се стараят. Особено Демократична България. Но за какво пък не…

Настроението през лятото би трябвало да е положително. А безспорно политическият цирк, който ни предложиха да гледаме „на живо“ от Демократична България си струваше. Видяхме същински смешник, акробати с рискови пируети, слушаме и смешни вицове. Весело си поминуваме ние, българите, както биха рекли отново северномакедонците на техния непознат език. Що са избори все пред нас са“, разяснява евродепутатът.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР