„Ръцете ми са още в кръв, дано оживее момичето, извадихме

...
„Ръцете ми са още в кръв, дано оживее момичето, извадихме
Коментари Харесай

Зверско ПТП в Пловдив: Ръцете ми са още в кръв, дано оживее момичето, извадихме я без крак

„Ръцете ми са още в кръв, нека оживее момичето, извадихме я без крайник от колата“. Коментарът е на консуматор на обществената мрежа Facebook под фотография, качена в I See You KAT Пловдив.

От фрагмента излиза наяве, че нощес в Пловдив е станала тежка злополука. Точното място е Коматевският възел. Веднага са били изпратени представители на полицията в града под тепетата, както и медицински екип.

„Изпревари ме със 100+ и напряко се разцепи в стълба“, оповестява от своя страна водач, който се е озовал на мястото на пътнотранспортното произшествие.

„Шофьорка е в тежко положение, откакто е аварирала с автомобила си в Пловдив. Произшествието настъпило на кръстовището сред „Коматевско шосе“ и бул. „Хаджи Димитър“, а сигналът е получен в полицията двадесет минути преди 1.00 часа през днешния ден.

Според първичната ниформация лек автомобил „Фолксваген“ се движил с несъобразена скорост и се врязал в електрически дирек. В болница с заплаха за живота е превозена 31-годишната жена зад кормилото, която пътувала сама в колата.

Местопроизшествието е непокътнато, осъществен е оглед. Разследването на аргументите за случилото се продължава в границите на досъдебно производство“, оповестиха от пресцентъра на полицията.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР