„Невиждан тормоз над детето ми са наложили полицаи в село

...
„Невиждан тормоз над детето ми са наложили полицаи в село
Коментари Харесай

Баща на 13г. момче: Детето ми е тормозено с часове от полицаи! Заплашвали го в патрулката

„Невиждан тормоз над детето ми са наложили служители на реда в село Краище, община Белица, оповестява Struma.com. Ибрахим Хюсеин, татко на 13-годишно момче, което било спряно за инспекция от локалните ченгета, поради това че управлявал скутер.

Ето какво описа И. Хюсеин:

Преди дни патрулен автомобил спрял за инспекция сина ми, който управлявал скутер. Свалили го от скутера и почнали да го тормозят, до момента в който разговаряли, служителите на реда в патрулния автомобил получили някакво известие и тръгнали нанякъде, а до сина ми като „най-голям престъпник“,е оставен граждански служител на реда да го пази, до момента в който се върнат другите. В това време около тях минало друго момче със скутер. Цивилният служител на реда вдигнал ръка да го спре, само че момчето не знаело, че е служител на реда, защото не бил с униформа, и не спрял. Оня се затичал и с ръка го блъснал в придвижване от скутера. Детето паднало и се ожулило цялото. Късмет е, че не е потърпевшо по-сериозно.

Синът ми станал очевидец на всичко това. После се върнали другите с патрулния автомобил качили моето дете в колата и два часа го разхождали из селото, с цел да им каже кой с изключение на него кара скутер. Заплашвали го, че ще го вкарат в пандиза, разпитвали го. Питам аз за какво с малолетно дете се разправят като със заплашителен нарушител, без психолог, без родители?! Кой им дава това право?

Детето ми е в безспорен стрес, боязън го е да излезе. Аз работя в чужбина, щом се прибера незабавно ще подавам тъжба в прокуратурата. Ходили сме и при кмета да се оплачем от полицейщината в нашето село. Просто не знам какво толкоз се случва в Краище, та служителите на реда единствено там да висят и през деня и нощем, описа извънредно засегнат Ибрахим Хюсеин.

Ще потърсим коментар по тематиката от управлението на полицейската дирекция.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР