„Мотивите за вота на недоверие всеки българин е усетил по

...
„Мотивите за вота на недоверие всеки българин е усетил по
Коментари Харесай

Сачева алармира: Киро и Асен ще доведе до ръст на дълговете, данъците и осигуровките

„Мотивите за вота на съмнение всеки българин е усетил по джоба си. Политиката на държавното управление е несъответстваща, задълженията към този момент ще доближат общо 10,3 милиарда лв.. Управлението на Петков и Василев ще докара до растеж на задълженията, налозите и осигуровките“. Това съобщи по NOVA NEWS Деница Сачева, народен представител от ГЕРБ.

По думите й линията на беднотия се качва – към този момент е съвсем 550 лв.. „Поканили сме на съвещания „Възраждане“ и ще забележим от кое място ще получим поддръжка за вота на съмнение. Ние знаме, че доста от жителите го поддържат. Инфлацията е в пъти по-висока от приблизително европейската. Беше пропуснат момента за предоставяне на съответни помощи за бизнеса, а това докара до повишение на цената при производителите“, изясни тя.

Според нея ГЕРБ ще има свои оферти сред четенията на актуализацията на бюджета. „Ще приказваме и с Политическа партия във връзка с вота на съмнение. Търсим хора с държавническо мислене. Държавата се води към банкрут. Очакваме оставката на това държавно управление, то не е потребно за България. В обединението се ненавиждат между тях, обединявала ги е жаждата за власт и омразата към ГЕРБ“, разяснява Сачева.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР