„Кирил Петков и Асен Василев питам бедни ли са. Транспортният

...
„Кирил Петков и Асен Василев питам бедни ли са. Транспортният
Коментари Харесай

ДПС взриви NOVA: Киро, Асен, Събев и Лорер с дисагите ли дойдоха, та така ламтят за власт и пари?

„Кирил Петков и Асен Василев запитвам небогати ли са. Транспортният министър Николай Събев и Даниел Лорер също. Не видях никой от тях да са пристигнали с дисагите от село, с цел да амтят в този момент за васт и пари непременно. Тяхната логичност и изказ от трибуната е за да вдигнат националистическия вот“.

Това сподели Рамадан Аталай в предаването „На фокус“ по Нова Телевизия. Депутатът от Движение за права и свободи съобщи, че 150 млн. повече до момента е платила страната поради медиатори за газа. Изведнъж се оказало, че „ние сме виновниците и мафията“.

„Има разлагане на ръководещото болшинство. Виждате, че един министър председател потегли да изяснява, че ще приказва с всеки депутат за вота да гласоподават по съвест. Мнозинството за свалянето на Никола Минчев не е това болшинство, което да може да ръководи откакто падне държавното управление. Още е доста рано да се приказва. Сложили сме тигана преди да сме уловили рибата“, отговори Аталай на въпроса дали е налице ново болшинство в лицето на ГЕРБ, Движение за права и свободи, „ Възраждане “ и Има Такъв Народ.

„Смятаме, че би трябвало да се мине през избори. „ Продължаваме промяната “ не е в положение да ръководи страната. Тя очевидно няма цел, визия и ориентировка. Безпринципно работи Кирил Петков, а Има Такъв Народ работи както им слага нещата пред тях“, уточни националният представител.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР