„Грешката на сега управляващите е, че се опитват да излъжат

...
„Грешката на сега управляващите е, че се опитват да излъжат
Коментари Харесай

Борисов мълниеносно: КПКОНПИ им е бухалка! Свариха народа, както жабите се варят

„Грешката на в този момент ръководещите е, че се пробват да излъжат хората. И го направиха, хората се лъжат. Кирил, Асен и Бойко Рашков са към този момент от година и половина на власт“, зави водачът на ГЕРБ Бойко Борисов от Перник.

„По време на нашето ръководство, ние сложихме някогашен народен представител от Да България – Иван Иванов за началник на КЕВР, с цел да може да е безпристрастен. Те обаче, с цел да покажат своята безсъвестност – споделих им, това момче, което слагате не дава отговор, ще предизвикате безпорядък.

Те правят противозаконни дейности не тъй като не познават законите, а тъй като мисленето им е нелегално. Точно като болшевиките, единствено тяхното дело е вярно. А всеки, който е против тях е техен враг“, съобщи Борисов.

„Сега поради тяхната нелепост и надменност, идват и споделят, че ще ръководят още седмици наред. Разбирате ли каква надменност? Няма Конституция, няма закони. Това е правовата страна за тях“, уточни още водачът на ГЕРБ.

Що се касае до вчерашния запис:

„Още когато ни арестуваха, споделих, че няма да бъдем толкоз положителни християни, че когато ни ударят – ние да мълчим. Записаха се сами, а на медиите го дадоха сътрудниците от „Възраждане“, които бяха там онлайн.

Абе не бе Христо бе, има си национална приказка – „каквото самичък си направиш, никой не може да ти го направи“. Ние единствено се възмутихме, тъй като твоята фраза „да се изтрие от уеб страницата на Дарик“, която сякаш е самостоятелна медия? Значи Христо Иванов има силата да трие от уеб страниците на самостоятелните медии“, посочи Борисов.

За тях не е проблем да приказват за орган, който те самите на галено го назовават „бухалка“.

„Новото КПКОНПИ за тях е бухалка. Бухалчица в случай че желаят да го назовават. Явно са се разбрали Българска социалистическа партия, Политическа партия и Демократична България, а в този момент и Тошко Йорданов желае да се хване за бухалката. И ние в този момент по същия начин….това частна бухалка ли е? Може ли и ние да се включим?

Година и половина ГЕРБ ги няма, къде ви е битката с корупцията. Набълбукаха се с такива схеми, че им би трябвало Бойко Рашков да ги пази.

Свариха народа, както жабите се варят. Сега се усетихте, тока, бензина, газа – всичко е нагоре. И по какъв начин се оправя това? Най-лошото е разделянето и омразата против всички. Само преди 2 седмици, Асен Василев и Корнелия Нинова споделят, че всичко върви нагоре – а в този момент внезапно рецесия.

Като ги допипаха за GEMCORP, Кирил Петков незабавно отиде при Цветанка Ризова, и сподели, че нямало да има никакви последици. Видяха, че ги разкрихме“.

„Ако съм споделил някоя нелепост, да се изтрие от сайта“, приключи иронично Борисов, в звук с вчерашната фраза на Христо Иванов за сякаш самостоятелната медия „Дарик“.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР