„Дано извънземна цивилизация да е чула песента ми. Ако това

...
„Дано извънземна цивилизация да е чула песента ми. Ако това
Коментари Харесай

80-годишната Валя Балканска: Чакам извънземните да ме поканят на среща

„Дано извънземна цивилизация да е чула песента ми. Ако това се случи, ще бъда най-щастливата жена в света. Повече от 40 години „Излел е Дельо бунтовник “ пътува из космоса, тъй че е изцяло допустимо това да се е случило. “

Това съобщи пред „ България Днес “ галактическата певица Валя Балканска. Изказването е във връзка появилата се преди дни информация, че галактическия транспортен съд Вояджър-1 изпраща мистериозни сигнали.

През 1977 година песента „ Излел е Дельо бунтовник “ е включена в златната плоча на американските галактически апарати Вояджър-1 и Вояджър-2 като музикално обръщение от земята към далечния Космос. „ Специалистите трябваше да разчетат сигналите и да кажат какво тъкмо значат. Възможно е да е всичко. Но в случай че има сбъднат контакт с друга цивилизация ще се веселя да ме поканят и аз да ги чуя. Всеки ден проследявам дали има нова информация “, споделя 80-годишната фолклорна изпълнителка.

„ Много време мина от излитането на апарата. Имаше дълги интервали, в които нищо не се случваше, само че имам вяра, че там някъде, има висша мощ, която ще ни върне известие “, споделя родопската певица.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР