“Проектите за нова бронирана машина и изтребителите влизат в дневния

...
“Проектите за нова бронирана машина и изтребителите влизат в дневния
Коментари Харесай

Проектите за нова бронирана машина и изтребителите влизат в дневния ред на Министерски съвет! Претърпял ли е промяна, проектът за изтребителите!

“Проектите за нова бронирана машина и изтребителите влизат в дневния ред на Министерски съвет. Тази не, само че идната сряда – 9 май”. Това съобщи на брифинг вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов, съобщи Народоосвободителна въстаническа армия.

“Днес сутринта бяхме при премиера Бойко Борисов. Говорихме за двата плана на министерството на защитата за метаморфоза на Българската войска. Нашите два плана, а точно за новата бронирана машина и за новите изтребители, сега са на интернационално координиране. Единият план е на стойност милиард и 220 хиляди лв., а другият – за милиард и половина”, сподели вицепремиерът Каракачанов.

По думите му планът за изтребителите е претърпял смяна.

“В предходния план, който беше гласуван за 2016 година, се говореше за 8 самолета. Ние сме записали в новия план най-малко 8 самолета. Има алтернатива в договарянията те да са 8-9-10”, сподели военният министър.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР