82-годишна бодибилдърка преби 28-годишен крадец, влязъл в дома й в

...
82-годишна бодибилдърка преби 28-годишен крадец, влязъл в дома й в
Коментари Харесай

82-годишна преби крадец

82-годишна бодибилдърка преби 28-годишен апаш, влезнал в дома й в щата Ню Йорк. Уили Мърфи нокаутирала нарушителя и даже се наложило да извикат кола за спешна помощ за него. Бабата е висока единствено 1,52 метра и тежи единствено 48 кг, само че подвига близо 100 кг тежести и съумяла елементарно да повали крадеца.

" Чух мощен звук. Какво, по дяволите, беше това? Младият мъж беше влезнал в дома ми. Той разруши вратата. Тогава отидох и се оправих с него. Той избра неверната къща, в която да влезе ", споделя бабата. Тя налагала крадеца с метла, пробвала се да го замери с бутилка шампоан и най-после блъснала главата му в маса. Когато масата се счупила под мощните удари на старата дама, тя траяла да го млати с металните ѝ крайници.

След като нокаутирала младия мъж, старата бодибилдърка се обадила в полицията. Униформените задържали крадеца, който имал потребност от незабавна здравна помощ след побоя.

Бабата към този момент е позната в региона поради своите спортни достижения като бодибилдър. Преди време тя почнала да тренира и да подвига дребни гирички. Днес обаче дамата може да вдигне два пъти личното си тегло. През 2014 година тя печели първо място на Световното състезание на Федерацията по силови спортове.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР