8-годишният син на трагично загиналия Милен Цветков завърши втори клас

...
8-годишният син на трагично загиналия Милен Цветков завърши втори клас
Коментари Харесай

Синът на Милен Цветков завърши с отличие

8-годишният наследник на трагично починалия Милен Цветков приключи втори клас с отличие и получи грамота за триумф. Наследникът на журналиста се снима за спомен със своята учителка  и разгласява фотографията в обществените мрежи.

От няколко месеца Боян е същинска звезда в интернет, където води предаването „ Питай ме “. Онлайн самодейността е с помощта на Даниел Петканов, с който убитият в злополука преди една година публицист работеше и беше другар дълги години. За предаването на Боян, което е ежеседмично, може да се разбере и от неговия профил. Шоуто има към този момент над 11 000 фенове във всички обществени мрежи. В него Петканов задава въпроси на разнообразни тематики на Цветков-младши, а Боян дава отговор. Зрителите са възхитени от мъдрите му размишления и отличното му образование, за което съществена заслуга имат починалият му татко Милен и майка му Ивета, с която Цветков имаше дългогодишна връзка.

Всички фенове на хлапето са изумени от приликата с татко му в метода на изказ, бързата му мисъл, провокативните въпроси, които умее да задава, и най-много от обстоятелството, че е надраснал възрастта си в пъти. В грижите за него се редували майка му Ивета и неговата баба. Двете дами си поделяли грижите и за домашния любим на Боян, който взели след гибелта на баща му – куче.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР