Водачът на листата на Възраждане в 26 МИР София област

...
Водачът на листата на Възраждане в 26 МИР София област
Коментари Харесай

Ангел Славчев от „Възраждане“: В община Своге положението е „вода гази - жаден ходи“

Водачът на листата на „ Възраждане " в 26 МИР София област Ангел Славчев и Иван Иванов - втори в листата с претенденти за народни представители, както и общинският консултант на политическата организация в града Владимир Илиев, поговориха за проблемите и възможните им решения с десетки жители в Своге.

Като най-спешен за разрешаване се оказа казусът с хаоса във влаковете, провокиран от ремонта на Централната ЖП гара в София.

„ Софийска област е една от най-неглижираните в страната. Област, в която последният документ за тактика за развиване е изминал още през 2020 година. ", сподели Ангел Славчев пред събралите се хора.

Според него, макар близостта си до столицата и обстоятелството, че се намират в Искърското дефиле, доста села в региона постоянно страдат от неналичието на вода.

„ Получава се по този начин, че остарялата приказка " вода гази - жаден върви " е напълно на мястото си тук. Всъщност истината е, че проблемите на множеството обитаеми места в региона са идентични. Липса на превоз, съответна незабавна здравна помощ, некачествено водоснабдяване и канализация. ", добави Иван Иванов.

Кандидатите за народни представители от „ Възраждане " имаха време да обиколят и селата към Своге - Искрец и Бов.

Те посетиха най-старата Специализирана Белодробна болница в България в с. Искрец.

„ Работи единствено едната постройка, другите две крила са занемарени, няма задоволително личен състав и липсва съвременно съоръжение. Тъжно е и безконтролно, болничното заведение основана още от Фердинанд I, да е в такова положение. ", добави Ангел Славчев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР