Пострадалите искали да бъдат транспортирани със специализиран автомобил на спешния

...
Пострадалите искали да бъдат транспортирани със специализиран автомобил на спешния
Коментари Харесай

Двама пияни и нахапани от кон нападнаха медици от Спешното във Ветово

Пострадалите желали да бъдат превозени със профилиран автомобил на незабавния център до друго лечебно заведение
В районно управление (на МВР) – Ветово е стартирана инспекция във връзка сигнал за хулиганска демонстрация в постройката на Центъра за незабавна здравна помощ (ЦСМП) във Ветово. Инцидентът в постройката на незабавния център е станал към 15:10 часа на 18 май. Чрез незабавния телефон 112 в полицията е постъпил сигнал за абсурда, написа бТВ.

Незабавно на място е изпратен екип от полицейски чиновници, извършващи патрулна активност на територията на районното ръководство.

Униформените са открили, че абсурдът е провокиран от двама мъже на възраст 31 и 28 година, които били във очевидно нетрезво положение.

Пред служителите на реда те обяснили, че мотив за визитата им при незабавните медици са пострадвания, породени им в резултат на ритване и хапане от домашно животно - кон. Нечифтокопитният бозайник е благосъстоятелност на единия от мъжете.

Дежурните медици са им направили примитивен обзор и са ги насочили за следващо лекуване в болнично заведение.

Двамата потърпевши обаче поискали да бъдат превозени със профилиран автомобил на незабавния център, само че медиците отказали, след което двете лица са отправили по отношение на тях обидни думи, закани за физическа разпра и псувни.

Случаят е документиран, като е заведена кореспонденция по разказа на районно управление (на МВР) – Ветово за осъществените от двамата мъже дейности, жестоко нарушили публичния ред и изразили очевидно пренебрежение към обществото и чиновниците от ЦСМП - Ветово.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР