8 години ще лежи в затвора Аднан Юсеинов. Присъдата всъщност

...
8 години ще лежи в затвора Аднан Юсеинов. Присъдата всъщност
Коментари Харесай

Скандален бизнесмен с БМВ уби двама младежи край Пловдив, но ето каква присъда получи

8 години ще лежи в пандиза Аднан Юсеинов. Присъдата в действителност е 12 години зад решетките, само че поради съкратената процедура и признаването на виновност тя се редуцира с една трета и действително става 8 години, а също и 11 години отнемане от правото да ръководи МПС.
Бизнесменът, умъртвил с беемвето си двама младежи край Пловдив, е бил жесток извършител на пътя. Той има регистрирани 53 нарушавания на закона за придвижване по пътищата – 30 акта и 23 фиша.
Глобите са за най-различни нарушавания – превишена скорост, нахлуване в насрещното, неизпълняване на полицейско предписание, погрешно прекосяване на прелез.
Два пъти му е била отнета книжката, като два месеца преди съдбовния удар му е била възобновена. Преди да удари таксито, блъска със 156 км/ч друга кола – още веднъж на пътя Пловдив – Първомай при позволени 90.
По знамение татко с малко дете оцеляват без съществени пострадвания. Но малко по-късно се забива челно в таксито със 135 километра в час.
Днес в правосъдната зала Аднан Юсеинов съобщи, че „ съжалява, срами се, извинява се на околните “. Той изясни, че има голяма виновност и че бързал да покаже образци в Пловдив и закъснявал, което по думите му е причина, само че не го оправдава.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР