74% от гърците имат доверие във , като се отчита

...
74% от гърците имат доверие във , като се отчита
Коментари Харесай

Три четвърти от гърците имат доверие във ваксината срещу Covid-19

74% от гърците имат доверие във, като се регистрира рекордна интензивност на възрастните хора в Гърция с готовност да се ваксинират.
Гръцкият министър председател предложи издаване на общоевропейски документ на имунизираните и по-лесен достъп за тях при пътешестване.
Само за ден над 60 000 възрастни гърци на възраст над 85 години са се записали за имунизиране, оповестяват от здравното министерство. Това е идната група, която ще се ваксинира след лекарите.
На 16 януари започва, като за задачата влизат в деяние първите 144 имунизационни центъра в цялата страна. На към 30 дребни острова, където няма лечебни заведения, хората ще се имунизират от военни медици от министерството на защитата.
 Въпреки ограниченията: Заразените в Гърция се усилват Въпреки ограниченията: Заразените в Гърция се усилват
Коронавирусните инфекции в Гърция наподобява не се въздействат от продължаващите ограничаващи ограничения. През последното денонощие 866 са новозар...
Последно изследване демонстрира, че 74% от гърците желаят да се имунизират при първа опция.
Медийни мнения през днешния ден показват вяра, че Европейският съюз ще одобри предлагането на премиера Мицотакис за издаване на общоевропейски документ на имунизираните против Covid, който ще улесни пътуването на хората. Това не включва възбрана за влизане в Гърция на неимунизирани лица.
Гръцкият министър председател заяви, че страната е осигурила общо 25 милиона ваксини за двете дози от имунизацията.
Очаква се в петък известие на държавното управление за леко с отваряне на дребните търговски обекти.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР