73-годишен италиански пенсионер инвалид беше освободен от пленничеството в гаража

...
73-годишен италиански пенсионер инвалид беше освободен от пленничеството в гаража
Коментари Харесай

Българка държи италианския си съпруг затворен в гараж, полицията разследва случая

73-годишен италиански пенсионер неработоспособен беше „ освободен ” от пленничеството в гаража на къщата си с помощта на намесата на италианските управляващи, оповестиха медиите на Апенините. Според телевизия РАИ полицията се натъкнала на ужасяваща обстановка, откакто била извикана от съседи, които чували непрекъснати стонове и тракане от вътрешността на гараж в Ронкаля, квартал на Пиаченца. Вътре бил паркиран добре поддържаният мерцедес на доведения наследник на мъжа.
Пенсионерът, който се намирал там в комплицирано положение, бил откаран с кола за спешна помощ в болничното заведение на града. От много време той имал сърдечни проблеми и можел да се придвижва единствено с инвалидна количка. Според в. ”Република ” възрастният човек бил заставен от българското си семейство – брачната половинка, синът й и майка й, да живее затворен в гаража от няколко квадратни метра. В него нямало нито отопление, нито мивка. Хранели го в железни купички за кучета, в които поставяли паста и вода.
73-годишният пенсионер бил женен от няколко години за 57-годишна българка, само че с тях живеели и 37-годишният й наследник, който в този момент е задържан, и 78-годишната й майка. Двете дами се проверяват.
Все още управляващите не знаят аргументите, заради които мъжът бил държан в сходни условия. Според следователите доста евентуално тази обстановка на домакински „ затвор ” съществувала от най-малко два месеца.
Когато служителите на реда пристигнали до гаража, намиращ се на партера на къщата, видели, че портата му била заключена с катанец извън. В дома се намирал единствено синът на българската брачна половинка. Вътре в гаража мъжът лежал върху сгъваемо легло и бил затрупан с целофан. До него имало и дребна електрическа печка, а на половин метър разстояние била приспособена тоалетна навън. Според следователите брачната половинка на италианеца всеки месец получавала пенсията му.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР