71% от дамите не харесват образа на жената, който медиите

...
71% от дамите не харесват образа на жената, който медиите
Коментари Харесай

FOREO стартира кампания срещу стереотипите за красота

71% от дамите не харесват облика на дамата, който медиите рисуват, и ги приканват за многообразие във връзка с външен тип, възраст и раса
смятат, че медийният облик на дамите е стандартен и би трябвало да бъде изменен. Необходимо е да се демонстрират дами с друг външен тип, възраст, раса, форми и фигури. Междувременно, в резултат на публикувания „ мачо “ блян.

Когато се проучват евентуалните аргументи зад тези тревожни данни и все по-високите равнища на обществена тревога и меланхолия, има една бизнес категория, която изпъква пред другите. Това е промишлеността за хубост, която стана известна освен с определянето на непостижими стандарти за хубост, само че и с това да ни споделя каква е възрастта, цветът, полът и половата ориентировка на тази „ идеална хубост “. В отговор на това шведската beauty-tech компания започва световна акция („ Бъдете неповторими, бъдете себе си “), която цели да отстрани стандартите и да сътвори едно ново лице на хубостта със единствено един аршин – YOUniqueeness (уникалност). Инициативата се стреми да стимулира всеки да бъде своето прелестно и естествено „ аз “.

Преди съвсем десетилетие визионерът и създател Филип Седич, който стои зад новаторските технологии и реформаторски артикули на FOREO, е въодушевен от смелостта, дързостта и достоверността на един човек. И една по-късно се ражда марката FOREO.

„ Името FOREO в действителност идва от „ FOR EveryOne “. Нашият създател беше въодушевен от текста на именитата ария на Queen (Heaven for Everyone): „ Този свят може да бъде пренаситен, този свят може да бъде занимателен, той може да бъде парадайс за всички, този свят може да бъде свободен, този свят може да бъде обединен. “* Той също е стимулиран от силата, гениалността и невероятната, завладяваща личност на Фреди Меркюри. Текстовете на шлагера на Queen бързо се трансфораха в наша задача, защото FOREO се зае със задачата да отстрани етикетите, да въодушевява хората да бъдат себе си без боязън и да им покаже, че всеки един от тях има неповторима роля и отпечатък върху нашия хубав свят “, споделя Борис Трупчевич, основен изпълнителен шеф на FOREO.

Той продължава: „ Чувайки ритъма на първата T-звукова пулсация в нашата емблематична LUNA, Филип към този момент знаеше, че идва нещо огромно, което ще промени лицето на хубостта вечно. LUNA е освен това от устройство, тя е нашата лична Бохемска рапсодия – никой не можеше да си показа, че силиконовата четка за лице с масажиращи функционалности ще завладее света на хубостта и през днешния ден ще имаме над 20 милиона клиенти, пленени от нейните качества. LUNA е знак на чистата хубост, на хубостта, която чества разликите и сплотява хората посредством нещо, с което всеки може да се разпознава. “



FOREO е рок звезда, основател на лична ниша, въстаник с „ електрическо сърце “, танцуващ под собствен личен темп и иноватор в новата епоха на хубостта. Въпреки че произходът на beauty-tech категорията датира от 1998 година и, точно самостоятелни новатори като FOREO в действителност са движещата мощ зад бързия напредък на beauty-tech категорията. Компанията продължава да прави гражданска война на пазара със своите артикули, най-новите измежду които са и, които изцяло прекатурнаха промишлеността и направиха професионалните СПА процедури налични във всеки дом. Пълния набор от скъпи козметични лечения, предлагани единствено в салоните и клиниките, FOREO пък опакова в сладка, само че мощна джаджа, която тонизира лицето единствено за 2 минути, като по този метод ви икономисва време и пари.



Бъдещето е тук и се споделя – микротоково анти-ейдж устройство за тонизирана, подмладена и сияйна кожа. FOREO неотдавна разгласи и, че нейният изследователки екип към този момент работи върху идната огромна иновация, която още веднъж ще е неповторима по своята функционалност, високо качество, устойчивост и резултатите, които дава.



„ Всеки почитател на Queen знае, че Фреди имаше две лица – ексцентричен шоумен на сцената и срамежливия и затворен човек в персоналния си живот. FOREO има две страни също – що се отнася до технологиите, качеството и нововъведенията ние оставяме нашите артикули да приказват сами за себе си, само че що се отнася до разнообразието и приобщаването, които са двата огромни мотора за нашата марка, ние усещаме нуждата да кажем твърдо и мощно на всички – бъдете себе си, бъдете неповторими (YOUnique) и пуснете вашата вътрешна рок звезда да излезе на повърхността и да свети! Ние от FOREO се гордеем с нашето световно семейство и нашите разлики, с помощта на които се открояваме и желаеме да вдъхновим хората в никакъв случай да не се свиват и нагаждат, с цел да се харесат на другите, защото този свят в действителност може и би трябвало да бъде парадайс за всички “, споделя Трупчевич.

демонстрират, че 71% от дамите приканват медиите да положат повече старания, изобразявайки дами с друг външен тип, възраст, раса, форми и фигури, до момента в който. В допълнение и сексуалността към този момент не е персонален въпрос и нуждата от повишение на равнищата на приемливост и приемане на другите в международен проект от дълго време е настъпила. Като отговор на тези тревожни данни, FOREO започва дълготраен план – онлайн платформа, с цел да отпразнува разликите и уникалността от всевъзможен тип, давайки на хората по света опцията да се срещнат с многото лица на хубостта и геройството. Целта на FOREO е да покаже на света всички страни на хубостта и да издигне разнообразието, приобщаването и характерността в промишлеността за хубост на друго равнище.

Обнадеждаващ факт e, че, желаят да наподобяват добре, а не да следват дефиницията на някой различен за „ идеална хубост “. 83% от всички дами също имат вяра, че всяка има нещо красиво. FOREO смята, че всички хора са красиви по своята същина и не би трябвало да се опасяват да бъдат себе си. С идването на прайд месеца FOREO желае да сътвори дълготрайна платформа, на която да отпразнува освен членовете на прайд общността, само че и всички смели, разнообразни и безстрашни хора, които отстояват това, в което имат вяра, които са красиви сами по себе си,  без значение от цвят, възраст или пол.

„ Човечността значи приемане на нашите разлики, просвета и еднаквост. Фреди Меркюри завладя сърцата ни с неповторимия си метод на изложение, почтеност и неконформистки метод на живот. Изпреварвайки времето си, само че приета и обичана от всички икона, колоритната персона на Фреди сплотява хората по целия свят – от поп почитатели и хард рокаджии до LGBTQ+ общността и актьори от всевъзможен тип. Фреди в действителност е легенда и FOREO ще продължи да го уважава в нашата задача да разпространяваме любовта и да мотивираме хората да бъдат себе си, да бъдат неповторими, тъй като „ Шоуто би трябвало да продължи “, разяснява Трупчевич.  

В България продуктите на FOREO за грижа за кожата могат да бъдат закупени на, както и от магазина на Notino в Paradise Center и онлайн на.

*Цитираните текстове на песента „ Heaven for Everyone “ са благосъстоятелност на Taylor Roger Meddows и EMI VIRGIN SONGS. FOREO не претендира да има нито нея, нито някоя от нейните елементи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР