70 участника от 7 държави, сред които България, Великобритания, Германия,

...
70 участника от 7 държави, сред които България, Великобритания, Германия,
Коментари Харесай

70 участници от 7 държави в два ITF тенис турнира в Албена

70 участника от 7 страни, измежду които България, Англия, Германия, Франция, Италия, Румъния и Чили, се включиха в приключилите в Албена два тенис шампионата от календара на Международната тенис федерация - ITF. Главният арбитър Разван Диникою от Румъния рапортува висока оценка 8,7/10 в централата на интернационалната федерация, определяйки шампионатите като сполучливи и с вероятност да бъдещо развиване.

“От организационна позиция комбинацията от спортна инфраструктура на високо равнище, отличните условия за възобновяване и качествената храна изиграха основна роля в избора ни на Албена за хазаин на надпревари от този сан. Преди това разгледахме доста местоположения, в това число на юг, само че в последна сметка избрахме северното Черноморие. Доволни сме от постигнатите резултати и към този момент планираме идващото ни идване тук, като този път ще разтеглим обсега на шампионата, добавяйки спомагателни интензивности за участниците. Интересни за нас са йогата на плажа, велосипедните обиколки, рехабилитационните стратегии в медицинския център, гурме туровете и богатото културно-историческо завещание на района ”, показа Саша Матиас от Германия, който е измежду уредниците на шампионатите. По думите му висока оценка за цялостното си прекарване са дали също спортистите и техните фамилии, за множеството от които българското Черноморие е нова дестинация.     
-->
Победителите в ITF Masters MT100 Albena l и ll си потеглиха от ваканционния комплекс с медали и специфични награди - ваучери за 3 нощувки в 5-звездния Flamingo Grand Hotel & SPA.    
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР