70-годишната южноафриканка Рейчъл Глория е открита мъртва вчера в дома

...
70-годишната южноафриканка Рейчъл Глория е открита мъртва вчера в дома
Коментари Харесай

Кървав ужас! Жена почина в дома си в Бургас дни след липосукция

70-годишната южноафриканка Рейчъл Глория е открита мъртва през вчерашния ден в дома си на ул. „ Дунав “ 5 в Бургас, оповестява Флагман.бг.

Следствената група в жилището ѝ прави подробен оглед. Глория е открита от брачна половинка си в коридора на жилището с пукната глава.

Нейни близки описаха, че единствено преди няколко дни тя се е подложила на липосукция на корема. Избрала сякаш реномирана клиника и всичко минало безпрепятствено.

Сутринта нещо се е случило с Рейчъл. Най-вероятно ѝ прилошало и тя е паднала и си блъснала главата. Но не е изключено повода да е доста остра коремна болежка.

Тялото ще бъде предадено за аутопсия, сега тече следствие. Рейчъл е омъжена за бургазлия, който дълги години живял в Южна Африка.

През април м.г. двамата се върнали в България и заживели в жилището в жк „ Братя Миладинови “, където желали да изкарат достойните си старини.

Не е ясно за какво ѝ е било на мулатката да се подлага на липосукция на корема, защото тя така и така е изглеждала доста добре физически, споделят хора, които я познават.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР