70-годишен шофьор е загинал при пътнотранспортно произшествие в землището на

...
70-годишен шофьор е загинал при пътнотранспортно произшествие в землището на
Коментари Харесай

70-годишен загинал при ПТП край Мрежичко

70-годишен водач е умрял при пътнотранспортно произшествие в землището на село Мрежичко по пътя към град Джебел, оповестяват от ОД на МВР-Кърджали.

Катастрофата е станала малко след 16 часа през вчерашния ден. Мъжът изгубил надзор над ръководството на лекият автомобил „ Фолксваген “, с който се придвижвал, колата излязла отвън пътя и се блъснала в дърво.

Пристигналият незабавен медицински екип установил гибелта на водача. Дежурна оперативна група е направила оглед. Образувано е досъдебно произвеждане. Тялото е било превозено за аутопсия в Отделението по правосъдна медицина в кърджалийската болница. Екип на пожарната в Джебел е бил на мястото и е оказал подпомагане на незабавните медици.

215 моторни транспортни средства и 222 лица са били тествани от полицията при профилирана интервенция на територията на районно управление (на МВР) в Ардино за интервала от 9 до 15 ноември, допълват от дирекцията на Министерство на вътрешните работи в Кърджали. Констатирани са 161 нарушавания, като са формирани 13 акта, 47 фиша по ЗДвП и 101 електронни за превишена скорост.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР