Mного музика, цвят и настроение подарява Сливенска общинана своите жители

...
Mного музика, цвят и настроение подарява Сливенска общинана своите жители
Коментари Харесай

Сливен подарява на своите жители и гости пъстра Великденска програма

Mного музика, цвят и въодушевление подарява Сливенска общинана своите поданици и посетители за Великден.

На 2 май от 12 часа на площад „ Цар Освободител “ всеки, който желае може да се включи в обичайното боядисване на яйца. В него ще се включат представители на Регионален исторически музей „ Д-р Симеон Табаков “, Художествена изложба „ Димитър Добрович “, Национален музей на текстилната промишленост, Технически университет – Колеж-Сливен, Професионална гимназия по хотелиерство и туризъм „ Акад. Неделчо Неделчев “, ЦПЛР-Детски комплекс и Младежки дом-Сливен. Всички те ще показват разнообразни техники за боядисване и украса на великденски яйца. Материалите и яйцата са обезпечени от Общината.

На 4 май вечерта в Катедрален храм „ Св. Димитър “ ще бъде отслужена Великденска света литургия.

На 5 май от 11.30 часа на площад „ Цар Освободител “ ви каним на Великденско забавление. В него ще се включат Детско-юношески танцов състав „ Бисерче “ при Военен клуб-Сливен и Школа по национално пеене „ Славейче “ при Народно читалище „ Христо Ботев – 1897 “-Сливен.

На Гергьовден, 6 май от 17 часа на площад „ Цар Освободител “, във връзка Деня на храбростта и празник на българската войска, Общината провежда концерт с присъединяване на Военен духов оркестър-Сливен и Градски духов оркестър-Ямбол. Присъстващите ще могат да се насладят на осъществявания на маршове и известни песни.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР