7 цели в новия парламент обяви лидерът на Възраждане д-р

...
7 цели в новия парламент обяви лидерът на Възраждане д-р
Коментари Харесай

Възраждане със 7 цели в новия парламент

7 цели в новия парламент разгласи водачът на Възраждане доктор Костадин Костадинов на първия брифинг на партията след изборната нощ. Патриотичната партия е огромната изненада на вота за Народно заседание. Тя отвя Мая Манолова и влезе в Народното събрание на мястото на " Изправи се.БГ! Ние идваме ".

Първите две огромни цели, за която ще работи Възраждане е връщане на нормалността в страната и възобновяване на доверието на жителите в институциите и бъдещето на страната, сподели доктор Костадинов. По думите му част от незабавните ограничения, с които ще се заемат са анулация на зелените документи и всички последвали след него ограничения.

„ Тези противозаконни дейности на здравните управляващи унищожиха огромна част от родния бизнес. Здравният апокалипсис е реалност. Демографската рецесия също. Необходимо е да се възвърне нормалността в страната. Ако продължаваме по този начин, след 10 години България може и да я няма на картата ”, изясни той.

Костадинов добави, че в новия парламент ще бъдат диалогични, уважавайки гласоподавателите на всички политически партии. Преди това обаче от партията упорстват за изясненост дали зелените документи ще отпаднат.

Четвъртата чел на Възраждане е да не се допусне въвеждане на еврото. Партията е изрично срещу това. Еврото е пагубно за родния бизнес и жители, изясни зам.-председателят Цончо Ганев.

„ Откакто сме в Европейски Съюз ние сме най-бедната страна, а се водим в клуба на богатите. Сега като парламентарно показана партия не можем да позволим финансовата политика във връзка с еврото на 12-годишното ръководство на ГЕРБ да продължи. Друг проблем, за който са нужни незабавни ограничения, е зелената договорка, която е унищожителна за българския бизнес ”, добави зам.-председателят. Това е петата цел на партията - да не допусне зелената договорка у нас.

Партията показа и концепциите си за решение на демографския проблем в страната. Шестата й цел е подкрепяне на всички двойки с репродуктивни проблеми. Това е едно от първите решения, които могат да бъдат взети, изясни секретарят на „ Възраждане-София ” Деян Николов.

„ Не са нужни доста запаси, а единствено политическа воля. Има редица европейски страни с добър премер в тази сфера ”, добави Николов.

За незабавна промяна на основния прокурор ще упорстват още от партията. Адекватен достъп до правораздаване и уголемен обсег на настоящия надзор върху висящите каузи са седмата цел на „ Възраждане ”. С тези проблеми ще се захванем неотложно, сподели юрист Петър Петров.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР