7 двойки си казаха да по време на празницитеРайна Кабаиванска

...
7 двойки си казаха да по време на празницитеРайна Кабаиванска
Коментари Харесай

Кабаиванска на разходка в Стария Пловдив

7 двойки си споделиха „ да ” по време на празниците
Райна Кабаиванска се разноски из Стария град на Пловдив. Легендарната оперна певица посети църквата " Св. Константин и Елена " и с интерес прегледа сергиите на майсторите-занаятчии, заяви Марица.бг.

Стотици пловдивчани и посетители на града извършиха уличките на Стария град, привлечени от топлото слънце, почивните дни и панаира на занаятите.

На Есенния панаир на занаятите над 60 занаятчии ще покажат изкуството си, а доста от майсторите и на място създават своите творби.

Празниците на Стария град постоянно са вълнуващи и забавни, само че за 7 млади двойки те ще останат незабравими за цялостен живот. За втора година Оперативна програма " Старинен Пловдив " подарява брачен обред на седем влюбени двойки. Първи споделиха " Да " Татяна и Йордан в прелестната конюнктура на площадчето пред къща " Златю Бояджиев ". Арка с цветя на стълбите, цветя във фонтана и доста усмивки от чиновниците на Старинен Пловдив посрещнаха младоженците и техните посетители. А задграничните туристи с интерес следяха всеки подробност от ритуала и бурно приветстваха младоженците.

Утре ще има и възрожденска женитба пред Хисар Капия от 11часа.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР