68-годишен роден журналист ще повтори историята на първия в света

...
68-годишен роден журналист ще повтори историята на първия в света
Коментари Харесай

Муха да бръмне, ще се чуе: Падат 100-те хиляди лева в „Стани богат“? Български журналист стигна до тях

68-годишен роден публицист ще повтори историята на първия в света състезател, спечелил огромната премия в международния формат „ Who Wants to Be a Millionaire ”.
Това ще се случи напълно скоро в ефира на bTV, написа HotNews.bg. Българинът, който е потвърдено име, с дългогодишна кариера в БНР и други медии, ще стигне до заветния финален въпрос, който може да му донесе 100 000 лева
А преди да стигне до него, той ще би трябвало да премери сили с Данте и архитектурните шедьоври на Париж. Първият в света участник, спечелил огромната премия е американецът Джон Карпентър. По време на присъединяване си той е на 31 години. По време на играта Джон минава с лекост през всички въпроси в играта, а последният, който гласи „ Кой американски президент взе участие в телевизионния сериал „ Laugh-In “?. Карпентър, който до финала не е употребил своите жокери, взема решение да се обади на татко си. Водещият Риджъс Филбин се свърза с бащата на Джон, среща го с разпоредбите, а в студиото царува невиждано напрежение.
Вместо да прочете въпроса и отговорите, Карпентър споделя на татко си, че сега играе за премията от 1 милион и знае отговора, след което линията прекъсва. Играчът маркира отговор – Ричард Никсън, който е и правилният отговор. Когато разяснява играта си Карпентър споделя, че е употребявал най-малко един от жокерите си, тъй като нямало да наподобява добре, в случай че не го направи. До този миг в България двама души са стигали до последният въпрос.
 
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР