671 души стоят зад Кирил Петков и Асен Василев. Това

...
671 души стоят зад Кирил Петков и Асен Василев. Това
Коментари Харесай

Петков и Василев с 671 души за властта. Ето от къде са взети

671 души стоят зад Кирил Петков и Асен Василев. Това оповестиха някогашните служебни министри в бТВ, откакто през днешния ден показаха плана си „ Продължаваме промяната ”. Това са хора, които през последните 12 години са минали през нашите курсове, сподели Петков. И изясни, че ще интервюират всеки, който желае да стане народен представител под марката им. Става въпрос за Харвардските курсове към Стопанския университет на Софийския университет.

Със 7 партии договарят за мандатоносител Петков и Василев. Сред тях не е МИР, споделиха някогашните министри и оповестиха, че са имали диалози с „ Волт ”, учредена от Настимир Ананиев, някогашна дясна ръка на Меглена Кунева.

Петков и Василев обаче нямало да одобряват изискване от вида: ето ви нашата партия за мандатоносител, дайте ни 5 избираеми места и не питайте кои са хората. Двамат щели персонално да беседват с всеки.

Както по-рано денем оповестиха Петков и Василев кандидат-депутатите би трябвало да подпишат контракт за честност, с който да разгласят сметките и активите си, да имат добра кариера отвън политиката, да няма кавги към тях и да не са били преди този момент допълнително от една партия. В една може, само че в 3-4, прескачането от една в друга партия не ми харесва, сподели Петков, който преди този момент е бил основател на „ Демократична България ”.

Петков и Василев трансформираха позицията си към Движение за права и свободи и към ГЕРБ. На въпрос биха ли работили с Движение за права и свободи, Василев съобщи: „ Ако Движение за права и свободи кажат: „ Да, „ Магнитски “ е същинското изражение на това, което се случва в България. Да, господин Пеевски в действителност е просрочил няколко закона. Да, има неприятни практики и корупция, и ние сме подготвени да се откажем от този метод на правене на бизнес и политика “. Тогава – може би.

По думите на Петков същото важи и за ГЕРБ. „ Ако ГЕРБ кажат: „ Направихме голяма неточност, като сложихме 630 млн. лева без публични поръчки “. Ако кажат: „ Съжаляваме, че нямахме даже строителни позволения за язовирите “. Ако кажат: „ Беше погрешно да похарчим 190 млн. лева, с цел да създадем Правителствен комплекс “. (…) Тогава – за какво не “, добави Петков.

Той заяви, че от десния набор вижда доста съидейници и би работил с тях. Спомена, че би работил с хора от „ Изправи се БГ! Ние идваме " и Българска социалистическа партия, загатна и Мика Зайкова от „ ИТН ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР