62-годишен мъж е бил пребит късно вечерта на 25 декември

...
62-годишен мъж е бил пребит късно вечерта на 25 декември
Коментари Харесай

Брутално зверство! Смляха до неузнаваемост 62-годишен във вилна зона край Пловдив

62-годишен мъж е бил пребит късно вечерта на 25 декември във вилната зона на пловдивското село Гълъбово. Пострадалият Румен Дерменджиев е с избити предни зъби и контузии по лицето и цялото тяло, предава 24 часа. Според него той е бил атакуван от съседа си Трифон и различен по-млад от него мъж с тип на културист на име Боби. От прокуратурата потвърдиха, че в Първо районно е получен сигнал за случая и е формирано досъдебно произвеждане, само че на този стадий не могат да оповестят детайлности.

Според брачната половинка на бития мъж Марчела Вягова разправията почнала няколко дни преди нападението поради циментирано пространство пред дома им, на което те спирали колата си. Николов изискал да отстранен цимента, тъй като му пречел да взима завоя. Жената го попитала по какъв начин площадката не пречи на огромните камиони да минават, той се ядосал и я заплашил, че нещо неприятно ще им се случи в събота и неделя. На 25-и вечерта фамилията имало посетители – другари, които живеят в Германия, и старата майка на домакина. Към 11,30 мъжете излезли да пушат на двора и видели Трифон и Боби да се доближават към паркираните пред къщата коли. Гостът ги попитал какво вършат и получил удар, Румен се намесил да го отбрани и почнал пердах. „ Удряха ме и ме ритаха в главата и ми споделиха: Сега ще те убием и никой нищо няма да каже, тъй като ти си пийнал и може самичък да си паднал. Първите два жестоки удара ми нанесе Трифон, по-късно стартира младото момче “, описа пред „ 24 часа “ Румен. Съпругата му се обадила на телефон 112 и мъжът бил превозен с кола за спешна помощ до болница в Пловдив, където му била оказана първа помощ. „ Главата му приличаше на кървава топка “, изясни Марчела. Мъжът й отказал да бъде приет в болница, с цел да не се тормози майка му.

Според Румен и Марчела Трифон работи в Пожарната и по тази причина не имат вяра да има последици. От полицията в Пловдив разясниха че има сборичкване с присъединяване на техен чиновник, само че случилото се към момента не е изяснено.

Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР