61-годишен успя да измами чуждестранна студентка и да ѝ отмъкне

...
61-годишен успя да измами чуждестранна студентка и да ѝ отмъкне
Коментари Харесай

Грозна измама в Пловдив: Завлякоха студентка с 18 бона

61-годишен съумя да измами задгранична студентка и да ѝ отмъкне близо 18 бона. Той заречен да уреди прехвърлянето на брат ѝ, който бил в Медицинския университет в Плевен, в Медицинския университет в Пловдив, където учела тя.
25-годишната дама от иракски генезис, само че с шведско поданство,  разкрила измамника посредством медиатор в група в мобилно приложение. За осъществяването на услугата на няколко пъти тя му превела общо 9000 евро. Измамникът упорствал парите да бъдат предоставени от студентката в брой, само че тя ги превела по банкова сметка на негов непосредствен, написа Марица. След това „ медиаторът “ престанал да дава отговор на мобилните си телефони и не подхванал никакви дейности по прехвърлянето на брат й в МУ – Пловдив. Така той изгубил студентските права и бил отписан от МУ –Плевен.
След подаване на сигнал, измамникът бил открит и арестуван, Районната прокуратура в Пловдив към този момент го е привлякла като обвинен. Съдът е взел мярка за неотклонение „ задържане под стража “ спряно него. Действията по следствието не престават.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР