60% от българите не одобряват естетическите корекции на външния вид,

...
60% от българите не одобряват естетическите корекции на външния вид,
Коментари Харесай

Тренд: Българите не одобряват корекциите на външния вид

60% от българите не утвърждават естетическите корекции на външния тип, а 74% са на мнение, че актуалните девойки прекаляват с естетическата интервенция. Близо 900 хиляди българи биха трансформирали нещо във външния си тип, а 62% са на мнение, че на младите девойки не би трябвало да им се разрешават естетически корекции. Това демонстрират данните от изследване на социологическа организация „ Тренд “.

60% от българите не утвърждават естетическите корекции във външния тип. С увеличението на възрастта се усилва делът на хората, които не утвърждават подобен вид интервенция във външния тип. 27% от своя страна показват утвърждение към естетическите интервенции . В данните от изследването ясно се вижда, във всеки един въпрос, поколенческата разлика във връзка с тази тематика. Най-младите, в по-малки дялове, възприемат негативно естетическите корекции, до момента в който по-възрастните са доста по-консервативни към актуалните способи за разкрасяване. 56% от хората на възраст 18-29 година утвърждават естетическите корекции. Делът на дамите, които дават отговор позитивно на този въпрос, е по-голям от делът на мъжете (30% на 24%). Данните демонстрират, че живеещите в столицата в по-големи дялове утвърждават естетически интервенции за сметка на живеещите отвън София.

76% от хората са съгласни, че естетическите корекции се постановат от известни лица, до момента в който 15% не споделят това мнение. Същият дял (76%) са съгласни и с изказванието „ От естествената хубост по-хубаво няма “.

Едва 35% от хората са на мнение, че естетическите корекции вършат дамите по-красиви, а 52% не споделят това мнение.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР