6 на сто от избирателите на Анастас Герджиков са променили

...
6 на сто от избирателите на Анастас Герджиков са променили
Коментари Харесай

Радев взе 6% от гласовете на Герджиков

6 на 100 от гласоподавателите на Анастас Герджиков са трансформирали в последната седмица решението си и за дали своят вот за Румен Радев. Това сочат данните на Галъп.

От своя страна професорът е съумял да притегли единствено 1% от гласоподавателите на Радев. 99 на 100 от електората на президента е препотвърдил през днешния ден вота си.

От гласувалите за Мустафа Карадайъ гласоподаватели предходната седмица 24 на 100 са подкрепили Радев, 72% - Герджиков. В безспорни гласове обаче става въпрос обаче за доста дребен хора, тъй като като цяло голямата част от електората на Движение за права и свободи не е дал своя вот през днешния ден, прецизираха социолозите от Галъп.

Избирателите на Лозан Панов също са предпочели Румен Радев през днешния ден. За него са дали своят вот 65 на 100 от хората, дали вота си за съдията политик на първи тур. 13 на 100 от десните обаче въобще не са дали своят вот.

От гласоподавателите на водача на Възраждане доктор Костадин Костадинов 68 на 100 са подкрепили през днешния ден Радев, 18 на 100 - Герджиков. 14% не са влезнали в секциите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР