58-годишен криминално проявен бургазлия, склонявал трима мъже към просия срещу

...
58-годишен криминално проявен бургазлия, склонявал трима мъже към просия срещу
Коментари Харесай

Арестуваха мъж, организирал просяци - мними инвалиди в Бургас

58-годишен престъпно проявен бургазлия, склонявал трима мъже към милостиня против заричане за положителни приходи, е арестуван вследствие на полицейските дейности на чиновници от отдел „ Криминална полиция “ към ОДМВР – Бургас.
Задържаният провел стройна система, в която всеки от просещите заемал несъмнено място. Единия от тримата – 55-годишен мъж от Ловеч всекидневно се представял за неработоспособен / с една ръка или без крака/, пребивавайки най-често на територията на Бургаски район, като с изключение на в Бургас и Равда, епизодично се е появявал и в Созопол. Другите двама – на 30 и 59 години просели главно в Пловдив и Варна, като постоянно били ротирани от 58-годишния бургазлия. Същият договорил с тримата просещи друго съответствие при разделянето на „ облагата “, като подсигурявал и превоза до „ работното им място “.
58-годишния престъпно проявен бургазлия е арестуван за период до 24 часа. Тримата просещи са разпитани в качеството на потърпевши „ жертви на трафик “. Материалите по случая са докладвани в Бургаска районна прокуратура по подготвеност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР