57-годишният американски супермодел Синди Крауфорд бе забелязана да излиза от

...
57-годишният американски супермодел Синди Крауфорд бе забелязана да излиза от
Коментари Харесай

Синди Крауфорд направи смешна физиономия пред папараци СНИМКА

57-годишният американски супермодел Синди Крауфорд бе видяна да излиза от ресторант в Малибу. Папараци са уловили момента, в който супермоделът от 90-те е направила смешна физиономия. За това пише Daily Mail.

Съпругата на Ранди Гербер постоянно е изглеждала ужасно, само че от време на време обича и знае по какъв начин да се смее на себе си. На папарашкия кадър се вижда по какъв начин тя повдига вежди и прехапва долната си джука, до момента в който стои на паркинг с другари.

So she CAN take a bad photo! Cindy Crawford, 57, makes the rare move of pulling a funny face as she exits a Malibu restaurant
via
— J (@Canifuwant2)
За късната вечеря Крауфорд е била облечена с грациозен наследник блейзър, риза на бели и сини райета, която тя е пъхнала в дънки с кафяв колан.

Тя е допълнила визията си с дамска чанта и лилава подаръчна торбичка, а в ръцете си е носила картонен кашон.

Основателката на " Meaningful Beauty " е била без капка грим, а тъмната й коса е била пусната.

   View this post on Instagram

В края на май топмоделът Синди Крауфорд и брачният партньор й Ранди Гербер отпразнуваха 25 години брак. По мотив годишнината им Крауфорд показа фотоси от сватбата и написа:

" На днешния ден преди 25 години Ранди и аз се оженихме в Ocean Club на Бахамите. Беше съвършената женитба, прекарахме един прелестен уикенд, заобиколени от семейство и другари, празнувайки любовта ни един към различен. Бих го направил още веднъж на секундата. Искам да поздравя „ нас “, че направихме 25 години дружно. Бяхме благословени по толкоз доста способи, изключително с нашите две деца. Наясно съм, че макар всички хубави моменти, животът е цялостен с възходи и падения, с провокации. Гордея се с метода, по който двамата направляваме живота си дружно – търсейки мощ и успокоение един в различен. През цялото време си най-хубавият ми другар и моята канара. Не мога да си показва живота без теб. "

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР