562 са военнопленниците, които държат украинските сили. Броят отчете тази

...
562 са военнопленниците, които държат украинските сили. Броят отчете тази
Коментари Харесай

562 руски военнопленници отчита Украйна

562 са военнопленниците, които държат украинските сили. Броят регистрира тази заран украинският министър по въпросите на реинтеграцията на краткотрайно окупираните територии Ирина Верешчук. Министърът декларира, че за тях се поставят съответните грижи, интервюирани са и са декларирали, че не желаят да се върнат в Русия.

Съгласието за продан е наложителна форма. Сега тези новобранци не желаят да се върнат в страната, която ги е изпратила да убиват украински дами и деца ", споделя Ирина Верешчук. Припомняме, че отвлечения кмет на Мелитопол Иван Фьодоров бе сменен за девет съветски военнопленници

В отчета на Генералния щаб на Украйна още веднъж декларира, че по фронтовете няма основна смяна, само че чакат съветско нахлуване по отношение на Киев.

В събота съветската войска не е атакувала в съвсем нито една посока като се изключи Изюм, основен град сред Харков и Славянск.

Освен това от тази заран организация УНИАН написа и че е премахнат заместник-началника на инженерните войски на съветския Западен боен окръг край Изюм. Съобщението идва от ръководителят на Харковската регионална военна и гражданска администрация Олег Синегубов.

Според него в посока Изюм врагът се е опитал да пробие защитата на войските на ВСУ, само че без триумф.

Олег Синегубов съобщава и че един мъж и едно деветгодишно дете са починали предходния ден вследствие на съветския обстрел на града.

В резюмето не се загатва Мариупол, както и в доклада на съветската войска.

В различен отчет за деня украинските военновъздушни сили настояват, че в събота съветското наличие във въздуха е било доста понижено и по тази причина украинската противовъздушна защита е свалила единствено три противников хеликоптера за деня.

В същото малко известие украинските военновъздушни сили още веднъж приканват съдружниците си да им оказват помощ с съвременни системи за противовъздушна защита и изтребители.

И тази заран украинската войска заяви на страницата си във Фейсбук за гибелта на заместник-командира на Черноморския флот капитан I сан Андрий Палия, без обаче да показва доказателства.

Вчера разнообразни украински източници разгласиха информация за гибелта на съветския почитан морски офицер, някъде се твърдеше, че той е умрял при бомбен атентат в Херсонска област.

Няма удостоверение за гибелта му от страна на съветски източници. Единственото такова бе оповестен пост в съветската обществена мрежа " Вконтакт " от консуматор Константин Царенко, който пост звучи като известие за гибелта на добър другар.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР