560 нарушения са засечени за девет дни в новооткрития тунел

...
560 нарушения са засечени за девет дни в новооткрития тунел
Коментари Харесай

В тунел Железница: Какво е ограничението на скоростта, какви са глобите и какви нарушения се правят?

560 нарушавания са засечени за девет дни в новооткрития тунел “Железница ” на автомагистрала “Струма ”.

4 акта и 1 фиш са формирани на място от пътна полиция за други нарушавания.

Какво е ограничаването на скоростта, какви са санкциите и какви други нарушавания вършат водачите?

" Ограничението е 80 км в час, само че всеобщо не се съблюдава. Колкото и пъти да минавам с образователната кола с курсисти, изпреварват ни с много висока скорост около и в тунела. Хубавото е, че могат да бъдат снимани нарушителите ", сподели пред Българска национална телевизия Георги Бързаков - автоинстуктор.

" Един от пътите, в които минавах през тунела забелязах, че млади момчета и девойки бяха спряли в тунела и си правеха клипчета. Което е много рисково. Вторият случай бях очевидец, този вторник, съблюдавах ограничаването, карах в лява лента с 80 км/ч, при което се образува опашка зад мен от 7-8 автомобила, които се опитваха да карат по-бързо, свиркаха, викаха ", описа пред Българска национална телевизия Апостол Апостолов - кмет на община Симитли

От " Пътна полиция " подчертаха, че постоянно разполагат автомобил с камера за снимане на нарушителите с висока скорост.

Ще има в допълнение екипи, които ще контролират и пренасочват придвижването, в случай че има тапи и тапи през идващите почивни дни.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР