56-годишният Асен К. от Бургас е бил зрелищно арестуван в

...
56-годишният Асен К. от Бургас е бил зрелищно арестуван в
Коментари Харесай

Сложиха белезниците на педофила Асен в Поморие

56-годишният Асен К. от Бургас е бил зрелищно задържан в Поморие, откакто известно време отправял неприлични оферти на девойки в ранна тийнейджърска възраст.

Свидетели на задържането му оповестиха във Флагман.бг, че извратенякът е закопчан в събота. Малко преди този момент в Поморие се разнесъл слух, че незнаен за локалната общност мъж обикалял край паркове, учебни заведения и по крайбрежната алея и се опитвал да флиртува с дребни момиченца – на оптималната възраст 13-14 години.

На една от тях непосредствено си посочил гениталиите.

В събота е получен сигнал, че мъж опипвал 13-годишна госпожица. Полицаите са работили стремително. Таксиметрови водачи, които са станали очевидци на задържането разкриха, че безусловно две-три минути след подаването на сигнала екипът на районно управление (на МВР) Поморие дошъл на място и неотложно арестувал половия сбърканяк, който се оказа остарял познайник на органите на реда от бургаския кв. " Победа ".

„ За благополучие не направи нищо, тъй като служителите на реда действаха доста бързо. Хората може да си отдъхнат, тъй като единствено за няколко часа в Поморие се разнесе слуха за този педофил и всички се тормозиха. На никого не му е прелестно измежду децата ни да обикалят такива видове “, сподели един от таксиметровите водачи, очевидци на задържането.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР