56 автомобила са проверени снощи от столичната полиция на Витоша.

...
56 автомобила са проверени снощи от столичната полиция на Витоша.
Коментари Харесай

Неочакван обрат със среднощния кошмар край София

56 автомобила са тествани нощес от столичната полиция на Витоша. Няколко души са санкционирани и с отнети шофьорски книжки.

, в новогодишната нощ доста столичани взеха решение да щурмуват планината, с цел да гледат празничните илюминации от високо. Част от тях обаче претърпяха заплашителен призрачен сън, тъй като напредването бе безусловно задача невъзможна, а служителите на реда ревизираха наред.

При инспекциите е открито, че няма водачи, използвали алкохол. В същото време на трима души са отнети шофьорските книжки поради неплатени санкции.

Проверките са почнали след сигнал за скупчване на хора на Витоша в региона на "Копитото ", които са желали да гледат празничната заря. На място са изпратени екипи на Министерство на вътрешните работи за надзор на придвижването в региона, осведоми БНР.

На един лидер е формиран фиш за нарушаване. На други четирима са връчени електронни фишове за нарушавания, осъществени от тях преди време. Проверките са част от работата на Министерство на вътрешните работи по надзор на трафика към празниците.

"Ще се следи и за нападателни водачи. Тук молим и жителите да алармират при поява на такива водачи.

Твърда остава нашата позиция за нулева приемливост към сходни нападателни водачи с рисково държание на пътя ", съобщи контрольор Лъчезар Близнаков от "Пътна полиция ".

От вътрешното министерство обясниха, че инспекциите ще продължат и през днешния ден.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР