55-годишната Памела Андерсън участва във фотосесия за списание WWD и

...
55-годишната Памела Андерсън участва във фотосесия за списание WWD и
Коментари Харесай

Памела Андерсън се отдава на правене на туршии

55-годишната Памела Андерсън взе участие във фотосесия за списание WWD и даде изявление за изданието, в което приказва за живота в Канада и документалния филм за живота й. Тя се завърна в родната си Канада след турне в Съединени американски щати, с цел да показа документалния филм на Netflix „ Pamela: A Love Story “ и записките „ Love, Pamela “. Моделката показа, че в този момент се усеща свободна и щастлива.

„ Веднага щом стъпя на канадска земя, чувствам известно облекчение “, споделя Памела след завръщането си вкъщи.

През последните няколко години звездата на „ Плейбой ” живее в дребна къща на брега на езерото в Лейдисмит, където е прекарала детството и младостта си.
След пет брака Андерсън е необвързана за първи път от години и възнамерява да се наслаждения изцяло на чувството за независимост. След края на промоционалните турнета актрисата посвещава цялото си време на ремонт и градинарство. Тя води обмислен живот в дребен град с една улица и поддържа връзка със съседи, които познават фамилията й от генерации.

„ Сега денят ми се върти към кучетата ми. Ставам доста рано, пущам кучетата и ги храня, а какво ще направя по-късно зависи от това дали е лято, тъй като постоянно работя в градината си. Ако е пролет или лято, засявам, а в случай че е зима или есен, консервирам, върша туршии и сготвям.

Що се отнася до творчеството, Памела отбелязва, че не могла да вземе решение за издаването на документален филм и книга, до момента в който е имала интимна връзка. За нея съпрузите и децата, както и тяхното мнение постоянно са били преди всичко. „ Бих се страхувала да разстроя някого , или да накарам някого да ревнува, или нещо сходно. “
Сега Андерсън е щастлива, че е съумяла да показа със света същинската си любовна история и креативно пътешестване. „ Всеки ден се разсънвам малко по-щастлив “, споделя звездата от „ Спасители на плажа ”. " Просто в никакъв случай не съм мислила, че ще имам късмет да направя това. Мислех, че моето завещание ще бъде червен бански костюм и розова пухкава шапка (детайли от нейния емблематичен облик – ред.), и никой в никакъв случай няма да разбере през какво съм минала, какво съм преодоляла и по какъв начин съм събрала всичко това във формата на креативен арт план.
На 31 януари се състоя премиерата на документалния филм на Netflix Pamela: A Love Story. Памела участва на събитието със синовете Брандън и Дилън от някогашния си брачен партньор Томи Лий, който назовава единствената обич в живота си. Най-големият наследник Андерсън също продуцира кино лентата и оказва помощ на майка си да опише историята си.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР