537 094 души са гласували за ГЕРБ срещу 273 хил.

...
537 094 души са гласували за ГЕРБ срещу 273 хил.
Коментари Харесай

Борисов: ГЕРБ унищожи ПП-ДБ с 537 000 срещу 273 000 гласа! Моето предложение към Киро беше…

537 094 души са дали своят вот за ГЕРБ против 273 хиляди за ПП-ДБ. Не може да изкараш ГЕРБ по-слаб от ПП- Демократична България при този резултат. Ние се борим постоянно да сме национални първенци и на тези избори сме, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Добрич, предава Марица.
По думите на Борисов, откакто от тях не е поискано да поддържат никого, а и от ГЕРБ не са поискали те да ги поддържат, всяка партия на процедура е свободна да прави каквото желае.
„ Моето предложение към Кирил Петков и останалите още преди изборите беше да създадем рамката на един блок и да отчитаме като показване на този блок трите партии, които съставляват обединението, като резултат, тъй като фактът е този – ГЕРБ е първа, Движение за права и свободи са втора, ПП-ДБ са трета политическа мощ. Под чертата са Българска социалистическа партия и „ Възраждане “.
Сиреч сглобката като представителност на хората, които я съставляват, е повече от представителна, и към този момент тук трябваше да разсъждаваме не кой по какъв начин се е показал, а за какво е ниска изборната интензивност, за какво не съумяваме да убедим хората, че това, което вършим е вярно “, сподели още Борисов.
Борисов добави, че ГЕРБ има 1499 локални депутати. „ Един не ни е стигнал да сме 1500, а на сътрудниците от ПП-ДБ четири, с цел да са 400, те имат 396″, сподели още той и добави, че Българска социалистическа партия имат 740, Движение за права и свободи – 964, „ Възраждане “ 199.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР