53-годишният Константин Кацаров отвя всички в Гласът на България по

...
53-годишният Константин Кацаров отвя всички в Гласът на България по
Коментари Харесай

Участник от Гласът на България премълчава голяма тайна

53-годишният Константин Кацаров отвя всички в Гласът на България по БТВ. Заявка му първоначално беше скромна. Толкова скромна, че чак съмнителна.

„ Бил съм охранител, в никакъв случай не съм се занимавал с музика. Започнах инцидентно “, съобщи той.

„ Участието ми тук е плод на 100 процентова случайност. Брат ми ме нави. Първо му споделих, че съм срещу. Беше ме позор. Ще ме направиш за смях пред цяла България да ми се смее. Брат ми ме нави да вземам участие. Аз съм взел дал на напреднала възраст “, съобщи първоначално Константин по БТВ.

„ Странно ми е да изляза и тези, пред които пея да са с тил към мен “, сподели той.

Оказа се обаче, че той икономисва доста значима част от предишното. Самата му визия обаче вдъхваше почит.

Огромният мъж с татуировка „ Ренегат “ на ръката и обръсната глава направи голямо усещане при влизането му. Той призна, че да запише ария е негова най-голяма фантазия, която е сбъднал.

Именно „ Ренегат “ е неговата рок група. На сцената се случи нещо феноменално още при започване на осъществяването. Той пя „ Черната овца “ на Ахат. Мастър Иван Лечев незабавно обърна стола. Последва го и Дара и Миро и Мария Илиева. „ Откога те очаквам “, сподели Иван Лечев. „ Първият човек без коса до кръста, който чака мастър Лечев. Ти си просто страховит “, съобщи Дара.

" Моят монопол върху присъединяване ми държи брат ми. Той ми сподели, че би трябвало да избера една от дамите. Това ще ми донесе фамилни проблеми. Изпитвам благоговение към гения ви.

Има съответен тим, към който да дам. Това не е 100 метра безпрепятствено тичане, а би трябвало и да оказа помощ. В последна сметка Константин избра Иван Лечев. „ Той е вулканична персона и пее като дракон. От тук по пътя на спечелилите “, сподели Лечев. " Измъкна ни го под носа ", ядоса се Мария Илиева. Брат му беше споделил да избере мен.



Участието му от 2016г. 

По-големи фамилни проблеми щеше да има, в случай че беше избрал теб, пошегува се много извънредно Дара към Мария Илиева.

 

Изсипаха се мнения: " Страхотен, както винаги… Много триумф, Коце "., " Страхотен глас! И чудесно възприятие за комизъм. Кученцето какъв брой му се радваше. И то разбра, че има триумф ", " Жестоко! И верен избор за тренер "., „ Този пич, в случай че беше роден малко по на запад от България, несъмнено щеше да е вокал на групи като Джудас Прийст, Дрийм Тиътър, Хелоуин и други сходни! Направо ме отвя! Евала! “

Тук обаче по-паметливи споделиха:

„ Константин Кацаров участваше в предаването през 2016 и бе в тима на Йордан Караджов…. доста му е необичайно по какъв начин ще пее пред обърнати хора…. единствено че към този момент го е правил…сценарий “, написа човек в мненията. Това се оказа истина.

Защо Константин премълча обстоятелството, че към този момент е взел участие в „ Гласът на България “? Знаеха ли от журито за това? Предстои да разберем. Безспорно обаче Константин Кацаров има данни да стане „ Гласът на България “.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР