53-годишният американски актьор Рик Хофман, който участва с Меган Маркъл

...
53-годишният американски актьор Рик Хофман, който участва с Меган Маркъл
Коментари Харесай

Ужасна миризма: Колега на Меган Маркъл разкри неизвестна подробност за сватбата й

53-годишният американски артист Рик Хофман, който взе участие с Меган Маркъл в телевизионния сериал „ Костюмари “ и беше поканен на сватбата й с принц Хари през 2018 година, разказа пред подкаста Chicks in the Office за какво е седнал на церемонията с омерзение на лицето.

Снимката на Рик стана вирусна и въпросът какво е провокирало сходно изражение заинтересува мнозина.


Рик Хофман разсмя на сватбата на Меган Маркъл с изражението на лицето си 

Според Хофман изражението му е породено от „ ужасяващата миризма във въздуха “.

Той изясни, че малко откакто седнал, " стартира да мирише на нещо в действителност извънредно и непоносимо ". Първоначално Рик помислил, че някой покрай него има неприятен мирис, само че в последна сметка схванал, че миризмата идва от „ множеството хора “.

" Започвам да ставам малко нервозен, тъй като това ме тормози, а аз съм доста сензитивен, когато става дума за това. Церемонията продължи час и половина и миризмата непрекъснато се носеше към мен. Тя проникваше в тялото ми “, спомня си той.

Тъй като Хофман е доста деликатен във връзка с хигиената, той в началото си помислил, че неприятната миризма идва от него, по тази причина незабавно попитал сътрудниците си дали усещат миризмата.

„ И те споделиха „ Не “. Така че в този момент съм безусловно самичък на острова и си споделям просто „ Копеле “. “ „ И това изражение, което получих пред камерата, стана вирусно “, добави Рик.

Той също по този начин означи, че от всички негови сътрудници Меган е тази, която му се смее най-вече поради неговите „ проблеми “, когато става въпрос за „ хигиената на другите хора “.

" Тя постоянно е знаела и постоянно се е смеела какъв брой съм сензитивен. Беше такава подигравка ", акцентира артистът.

Рик не беше единственият човек на сватбата, който имаше проблеми с миризмата в параклиса " Свети Георги ". Кралските биографи Omid Scobie и Caroline Durand настояват в книгата си Finding Freedom, че дифузерите за аромати са били употребявани за маскиране на " мухлясалата " миризма в залата преди сватбата. Маркъл упорствала за това и тя в действителност не харесвала миризмата в параклиса.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР