52-годишният Иво Масларов, заподозрян като поръчител на покушението срещу финансовата

...
52-годишният Иво Масларов, заподозрян като поръчител на покушението срещу финансовата
Коментари Харесай

Интерпол дири поръчителя на убийството с розата

52-годишният Иво Масларов, обвинен като гарант на покушението против финансовата аферистка Станка Марангозова, е разгласен за търсене и в уеб страницата на Интерпол. Бизнесдамата, беше убита от моторист през октомври 2019 година, а до тялото й беше оставена бяла роза.

Преди дни от Министерство на вътрешните работи и прокуратурата разрушиха бандата на офицера от НСО Борис Иванов, който е приел поръчката от Масларов и я упълномощил на двама рецидивисти, един от които ги уличи и описа с детайлности за закононарушението.

Килърите купили пистов мотор Ямаха Р6, който създали като стрийтфайтър, с цел да не може да се познае марката и модела. Според проверяващите Марангозова завлякла с огромна сума Иво Масларов, който е доведен наследник на някогашната обществена министърка Емилия Масларова. След като Станка не върнала парите, тя била подложена на сериозен тормоз. Била пребита и измъчвана, като причинителите даже гасили фасове в нея, само че тя обяснила, че няма по какъв начин да върне парите, връщат лентата криминалистите. Поръчителят на покушението през вчерашния ден се появи и на уеб страницата на интерпол, като е търсен с алена бюлетина. Той избягал от България преди месец. В известието в уеб страницата на Интерпол написа, че е роден в София и се търси за ликвидиране.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР