500 лева наем за двустаен апартамент в центъра на Кърджали,

...
500 лева наем за двустаен апартамент в центъра на Кърджали,
Коментари Харесай

500 лв. наем за двустаен? Няма кой да ги даде

500 лв. наем за двустаен апартамент в центъра на Кърджали, изцяло обзаведен.

Подобни предложения от месеци не са необичайност в регионалния град, в чело по строителство. Но пък със междинни заплати от порядъка на 1200 лв., написа 24родопи.
-->
„ Става въпрос за жилища, в които даже притежателят към момента не е живял. С чисто нови мебели, техника, вградени кухненски уреди. Цените на наемите обаче са стряскащи. Логиката на притежателя е да влага и по-късно още веднъж да замине зад граница, тъй като ще работи за доста повече пари. Интересно по какъв начин обаче ще откри наемател, който е решил да вади прехраната си тук и ще може да заделя такава сума пари единствено за покрив над главата си при размера на възнагражденията? “, разяснява пред екипа ни брокер на недвижими парцели.

Жилища се дават чартърен и за 250 лв. на месец. Те обаче са в остарели здания, а самите жилища „ плачат за ремонт “.

Цената на квадратния метър в центъра на Кърджали към този момент гони 900 евро. При 500-550 евро за кв./м във „ Възрожденци “. Обикновено купувачи не липсват. Профилът остава същия през последните години-млад човек, работещ зад граница, разполагащ с подготвени средства. Съвсем дребен е процентът на хората, теглещи заеми за ново жилище.

„ Интересното е по какъв начин в град, в който съвсем всеки разполага с най-малко едно жилище, се намират наематели при сходни цени? Дори високооборотни жрици гастрольорки употребяват за терени надалеч по-евтини жилища чартърен “, разясняват още брокери.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР