50-те хиляди от лотарията на Националната агенция за приходите (НАП)

...
50-те хиляди от лотарията на Националната агенция за приходите (НАП)
Коментари Харесай

Еспресо за 55 стотинки, изпито в Казанлък, донесе 50 000 лв  

50-те хиляди от лотарията на Националната организация за приходите (НАП) старозагорката Неделина Колева завоюва с касова записка за еспресо, изпито в Казанлък. Късметлийката е записала 6043 фискални бона в лотарията, само че удари джакпота с записка от 1 август тази година,чието търсене множеството й лишило към 20 минути, показа тя пред публицисти в Стара Загора. След като почнала да записва бонове за лотарията, се ядосвала, в случай че не й го дадат, само че търпеливо си го чакала. Досега не е печелила никаква премия, нито от лотария, нито от тотото. Рядко е пускала даже тото фиш, тъй като считала, че няма смисъл. 

39-годишната Неделина е представител на компания за траурни артикули и пътува из цялата страна. Така че шанс е можел да й донесе и бон от Монтана. Казва, че не е очаквала да завоюва, само че се надява, че ще оползотвори средствата за нещо, в което има вяра. На първо време ще вложи пари в образованието на 16-годишната си щерка, която учи в Търговската гимназия " Княз Симеон Търновски " в Стара Загора.
След като получи чека си от Росен Бъчваров, шеф на отдел " Комуникации и протокол " на данъчната администрация, Неделина пожела на всички шанс, въпреки че към този момент няма да има четвърто издание на
лотарията на Национална агенция за приходите. Другото й благопожелание е за здраве, от което всеки има потребност, и светли празници и сполучлива нова година. Говорителят на Национална агенция за приходите пожела на късметлийката извоюваните средства да й послужат освен за извънредно ползване, а и сполучливо да ги влага и сполучливо да се оправя с фискалните провокации. Той посочи, че чекът ще бъде обложен с 10 % налог общ приход. 
Бъчваров заяви, че в третата
лотария на Национална агенция за приходите са регистрирани над 22,5 милиона касови бележки за над 250 хиляди лв.. Важна цел на разиграването на боновете е била да помогне на хората да схванат фискалната им функционалност като единствен документ, носещ потребителските им права. От началото преди 3 години на уеб страницата на лотарията са регистрирани над милиард касови бележки. 
Първата година огромната премия е автомобил, а втората и третата - 50 хиляди лв.. Приложението за регистрация на боновете ще продължи да работи, с цел да могат потребителите да ревизират истинността на касовите бележи, и напомни, че в края на януари идната година QR кода ще наложителен детайл за касовите бележки. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР