50 000 лв. гаранцията, определена за свободата на Волен Сидеров.

...
50 000 лв. гаранцията, определена за свободата на Волен Сидеров.
Коментари Харесай

50 бона гаранция за Волен

50 000 лева гаранцията, избрана за свободата на Волен Сидеров. Тя би трябвало да бъде импортирана в 14-дневен период. Софийската районна прокуратура повдигна две обвинявания на сегашния общински консултант в София, оповестяват от държавното обвиняване.

Сидеров се е явил през днешния ден в Столична дирекция на вътрешните работи, с цел да му бъде предявено постановлението за привличането му като обвинен.

Обвинението е за отправени апели за нарушение на противоепидемиологичните ограничения в изискванията на изключително състояние.

Спрямо Сидеров е предявено и обвиняване за това, че на 13.04.2020 година незаконно е попречил на орган на властта да извърши служебните си отговорности, свързани с връчването на призовка за явяването му в качеството на обвинен в Столична дирекция на вътрешните работи.

Отделно, Софийската районна прокуратура се е самосезирала и образувала второ досъдебно произвеждане за отправяне на опасност по отношение на прокурор и проверяващ служител на реда. В телевизионно предаване, излъчено на 13 април Сидеров отправил закани по отношение на органи на властта, за да ги принуди да не издигнат обвинявания против него. От държавното обвиняване го цитират: „ Правете си сметката, тези, които в този момент се готвите да ми повдигнете обвиняване, какъв брой време ще живеете! ”; „ Тези, които сте приели в този момент да действате против мен, няма да ви бъде! ”.

Разследването и по този случай продължава.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР