5 са най-опасните дни през август, когато трябва да си

...
5 са най-опасните дни през август, когато трябва да си
Коментари Харесай

Идват пет много опасни дни. Не си играйте със съдбата

5 са най-опасните дни през август, когато би трябвало да си отваряме очите на четири. Ето кои са:

1 август – Съвпад на Марс и Уран

Марс и Уран в първия ден от месеца ще бъдат в под напрежение и неподходящ аспект – съвпад. Това значи, че те ще бъдат от една и съща страна на Земята, а този аспект ще подчертае всичките им най-лоши страни. Този ден ще бъде изпълнен с разнообразни проблеми, разтърсвания, трансформации и злополуки поради Уран. Марс ще налее масло в огъня, като ни направи по-импулсивни. Не реагирайте прекомерно доста на протичащото се. За да се стабилизира обстановката, по-добре е да запазите успокоение, написа уеб сайтът една.бг.

11 август – Венера влиза в Лъв

Този преход ще бъде доста неподходящ. Най-много проблеми ще има в самия ден на прехода. В този ден хората ще бъдат доста егоистични, властни, арогантни и безскрупулни. Венера доста ще затрудни основаването на нови запознанства. В този ден е целесъобразно да не се изолирате от околните си и да не им казвате обидни думи. Всеки негатив ще бъде умножен от Венера, която е под разрушителното въздействие на детайла Огън.

12 август – Супер Луна във Водолей

Пълнолунието във Водолей не е огромна заплаха, само че заради най-близкото доближаване на Луната до Земята, обстановката ще се промени към по-лошо. Това е последната супер Луна за 2022 година В този ден е по-добре да извършите най-важните неща, които не могат да бъдат отсрочени за по-късно. Всичко второстепенно е най-добре да оставите за различен ден. Новото начало може изцяло да наруши проектите ви или да докара до загуба на мотивация. В този ден не трябва да поемате опасности, да губите време на вятъра, да се карате с хора, скъпи на сърцето ви.

20 август – Марс влиза в Близнаци

Този ден ще бъде отрицателен и рисков за множеството хора. Най-голямата заплаха от преноса на тази планета е за тези, които работят интелектуално. Тежкият и непосилен мисловен труд изисква централизация, само че Марс ще ни лиши от нея. Планетата ще остане в трети дом на хороскопа до края на годината, само че проблемите с концентрацията ще са настоящи едвам в края на лятото и началото на есента. Освен това този преход може да има позитивно влияние върху някои хора. Например, доста от нас ще имат дарбата да убеждават. Най-вероятно това ще бъде от голяма важност за представители на знаци като Лъв, Козирог и Водолей.

24 август – Започва назадничав Уран

Според астролозите ретроградността на тази планета носи на хората минимум проблеми. Това обаче не дава съображение 24 август да се смята за удобен или безпристрастен ден. Все отново всички би трябвало да си държим очите отворени. Специалистите поучават да се занимавате със спокойни действия, както и да избягвате депресивни мисли. Денят може да бъде кондензиран с катастрофи – най-вече неприятни. Поради тази причина е по-добре да не прибързвате с решенията и да гледате в двете направления.

Ще имае ли хубави дни? Разбира се. Да не забравяме, че идва огромния празник на Богородица.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР