5 късметлии, които са спечелили джакпот повече от веднъж!Късмета на

...
5 късметлии, които са спечелили джакпот повече от веднъж!Късмета на
Коментари Харесай

Вижте какво са спечелили хората с най-добрия късмет в света

5 късметлии, които са спечелили джакпот повече от един път!
Късмета на някои души просто е необикновен, те са имали шанса да завоюват не един път или два пъти от
лотарията - само че доста повече пъти от това. Прочетете в тази публикация за техните истории и научете какво са създали те с цел да се снабдят с тези необикновено пари. Ако и вие се чувствате късметлии - в този момент може и да си тествате шанса без да излизате от вашия дом с - където ще откриете многообразие от игри на които да се наслаждавате и да печелите.

Дебора Браун: 30 победи
През 2019 година Дебора Браун с невероятния шанс който има, съумяла да завоюва цели 30 пъти от
лотарията в границите на един единствен ден. За тази цел тя закупила 20 билета Pick 4, като всички те са били с една и съща композиция от цифри 1-0-3-1. Странното обаче било че по време на целия ден тя е забелязвала тази композиция от цифри на разнообразни места и решила да купи още 10 билета със същата композиция за всеки случай. Най-високата премия в категорията Pick 4 е $5000, ако уцелиш всички цифри. Браун спечелила оптималната премия на всичките си 30 билета, което й донесло невероятните $150 000.

Арманд Паганели: 16 победи
Арманд Паганели е предприемач от Ню Йорк както и нещо като локална легенда, тъй като е закупил 16 печеливши билета единствено в границите на две години. Печелившите билети са били закупени сред 2013 година и 2014 година в аптеката, която той има – точно този факт което кара много хора да се съмняват достоверието на тези печали. Няма нищо нелегално в това търговците на дребно да купуват билети за лична приложимост, които по принцип би трябвало да продават. Благодарение на шанса си, той съумял да завоюва положение към $625 000. Хубавото е че, той е похарчил по огромна част от облагите за образованието на децата си в лицей, както и е дарил много огромна част от тях за щедрост.

Стефан Мандел: 14 победи
През 1992 година, Стефан Мандел съумява да завоюва цели 27 милиона $
джакпот във Вирджиния. Имайте поради обаче че това не е било на база на късмет; той е възнамерявал дълго време тази облага. Като за задачата си, той закупил всяка една допустима композиция от цифри. И не изненадващо, това била неговата 14-та облага, въпросът е - по какъв начин го е правил? Той не е купувал случайни или инцидентни билети, той след дълго време проучване на възможностите и изчислявайки процентите възможност за облага - залагал на тези цифри които сметнал за печеливши. Направил си е сметка че купувайки стотици билети, и похарчвайки парите за тях, ще има в следствие опцията да си ги възвърне и също така да завоюва от горната страна на това. За страдание обаче в днешно време лотарийната система се е трансформирала окончателно и броят на комбинациите е повишен прекалено много, което значи, че е доста малко евентуално да можете да предвидите кои ще са печелившите цифри или да ги закупувате на блок и все пак да бъдете на печлаба.

Ричард Лустиг: 7 победи
Ричард Лустиг става прочут, откакто печели седем
джакпота сред 1993 и 2010 година. Наградата му с най-ниска облага била платена почивка до Мемфис, само че за сметка на това, най-голямата му била цели $842152,91. Като се сметнат на куп всички победи на Ричард те са му донесли над $1 милион. Той обаче има друг метод към живота другите хора които са спечелили своите джакпоти от лотарията. Той взема решение да напише книга която е нарекал „ Научете по какъв начин да увеличите възможностите си за продобиване на лотарията “ и почнал да я популяризира появявайки се на разнообразни телевизионни канали и излъчвания, обяснявайки и предлагайки препоръките по отношение на по какъв начин да се завоюва от лотарията. Методите му обаче са били мощно подложени на критика, тъй като в реалност те не покачват възможностите за облага.

Мелвин Уилсън: 4 победи
Първата облага на Мелвин Уилсън е на стойност от $25 000 от скреч карта през далечната 2004 година Около година след първата му облага той някакси съумява да завоюва още два
джакпота от лотарията на стойност от $1 милион и $500 000. На всичкото от горната страна този пощенски чиновник, който в действителност към този момент се е пенсионирал още веднъж изкарал необикновен шанс през 2013 година Понеже той съумял да завоюва $500 000 от друга скреч карта.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР